Személyre szabott ajánlatot szeretne?
Hívjon: +36 30 262 8669

Írjon: info@tiszaklima.hu

Innováció és szakértelem az Önök szolgálatában

Üzenet küldése
 


Makó Gábor: Szerelés

A szerelés gyors, a szerelők precízek voltak. Ajánlom őket! 


2018. augusztus 09. csütörtök
Kerepeczki Szilvia: Klíma szerelés

Egy ismerősöm ajánlotta. Telefonos egyeztetés után a megbeszélt időpontban megtörtént a felmérés. A panellakás adottságaihoz leginkább megfelelő klímát ajánlott (praktikus, költséghatékony, design-os kivitel) Előre leegyeztetett időpontban megjelentek a szerelők, akik igényesek a saját munkájukra és környezetükre. Tiszta, szakszerű munkavégzés. Számla (klíma+szerelés), garancialevél, magyar nyelvű használati utasítás.

Frissen tapétázott (hófehér) falra szerelték fel, egyetlen folt és sérülés nélkül. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal. Csak ajánlani tudom Őket mindenkinek!


2018. augusztus 07. kedd
Szabó Csilla: klíma

A klíma beszerzése és a telepítés néhány nap alatt lezajlott, az igényeinket maximálisan figyelembe vették. Gyors, szép munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!


2018. augusztus 03. péntek
Vendég Szeged: visszajelzés

Több helyről kértem ajánlatot, de a Tisza Klíma Kft szakértelme és ajánlata tűnt kedvezőnek. Nem a legdrágább gépet akarták eladni, hanem a nekem legmegfelelőbbet. Szakszerű, tiszta, rendes munkát végeztek, dokumentáció is rendben volt. Ajánlom Őket másnak is.


2018. március 08. csütörtök
Kis-Lázár Imre: Klíma

Ismerősőm ajánlotta a céget, évek óta Ők járnak hozzánk karbantartani és Ők is szereltek nálunk. Korrekt cég, ajánlom mindenkinek aki igényes munkát szeretne. 


2017. augusztus 03. csütörtök
 
Powered by Phoca Guestbook

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket hogy üzlethelyiséget nem tartunk fent, megrendeléseiket kizárólag emailben fogadjuk el. Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek addig, amíg a megrendeléseket írásos formában vissza nem igazoljuk.
Árak a készlet erejéig érvényesek és az árváltozás jogát mindenkor fenntartjuk. A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák az ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
A feltüntetett márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai, a készülékek könnyebb azonosíthatósága érdekében szerepeltetjük őket!