Személyre szabott ajánlatot szeretne?
Hívjon: +36 30 262 8669

Írjon: info@tiszaklima.hu

Mert nálunk Ön a legfontosabb!

Üzenet küldése
 


Sáringer Tamás: Telepítés

Ákos és kollégái munkáját csak ajánlani tudom. Energiatakarékos, WiFi-t klímánkat gyorsan leszállították, beszerelték. A fűtés és a hűtés is tökéletes! 


2019. december 28. szombat
Vendég: Szerelés

Kedves Ákos és Munkatársai!

Munkátok szakszerű, precíz és gyors volt! Amikor ígértétek jöttetek, s ha kellett váltott műszakkal dolgoztatok. Nem volt könnyű dolgotok tudom és a töretlen lelkesedés az előre nem látható akadályok felmerülése során is megmaradt. S amikor végleg levonultatok, hatalmas meglepetés várt a lépcsőházban... még a szemetet is eltüntettétek. Ezt külön köszönöm. 

Üdvözlettel: Szentkereszty-Antal Réka


2019. március 21. csütörtök
T. Anett és kollegái: Szerelés

Szakszerű, precíz munkát végeztek az irodánkban. A karbantartás soha nem volt még ilyen alapos, mint amit  Ti végeztetek! Várunk jövőre is! 


2019. március 19. kedd
Sógor család: Klíma szerelés

Az egyeztetett időpontban megtörtént a felmérés, ahol az elképzeléseink felvázolása után Ákos szakmai tapasztalai segítségével megbeszéltük az eszközök végleges telepítési helyét és módját. A vállalt telepítési időpotban pontosan megjelentek és precízen felszerelték (ügyeltek arra,  hogy a lehető legkevesebb port, fúrásoknál sérülést okozzanak). A telepített készülékhez elő volt készítve a dokumentáció (számla, garancia, klíma regisztráció). Felajánlották és telepítették a mobil telefonos alkalmazást, konfigurálták + frissítették a termlék szoftverét. Megbízhatóak, pontosak, ügyelnek a tisztaságra. Csak ajánlani tudjuk!

 


2019. február 17. vasárnap
Makó Gábor: Szerelés

A szerelés gyors, a szerelők precízek voltak. Ajánlom őket! 


2018. augusztus 09. csütörtök
 
Powered by Phoca Guestbook

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket hogy üzlethelyiséget nem tartunk fent, megrendeléseiket kizárólag emailben fogadjuk el. Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek addig, amíg a megrendeléseket írásos formában vissza nem igazoljuk.
Árak a készlet erejéig érvényesek és az árváltozás jogát mindenkor fenntartjuk. A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák az ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
A feltüntetett márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai, a készülékek könnyebb azonosíthatósága érdekében szerepeltetjük őket!