Személyre szabott ajánlatot szeretne?
Hívjon: +36 30 262 8669

Írjon: info@tiszaklima.hu

Mert nálunk Ön a legfontosabb!

Üzenet küldése
 


Bori Imre: Hőszivattyú

Szeretnèm megköszönni a korrekt hozzáállást, a minősègi munkavègzèst a hőszivattyú telepîtès során. Sok hasznos tanácsot kaptam! Ajánlom a cèget! 

Üdvözlettel

Bori Imre


2021. február 11. csütörtök
Magyar Rozina: Klíma szerelés

Kedves Ákos, kedves Fiúk!

Köszöm a gyors kiszállást és a precíz, pontos tiszta telepítést. Ami számomra nem volt meglepő mert nem először telepítettetek nálunk.

A "tetthelyet" tisztábban kaptam vissza mint ahogyan átadtam.:-) Mindent úgy csináltatok hogy mind működésben mind esztétikailag a lehető legjobb legyen. Ha több lehetőség volt mindig megkérdeztetek. Az idei nyár nem átlagos, de gondolom hamarosan majd fel is avathatom az alig több mint 1 hete telepített RCOOL klímámat. :-) 

Köszönöm!


2020. július 27. hétfő
Sz. Tamás: Klíma szerelés

Munkájukat csak ajánlani tudom. Házunk központi szellőztetését szakszerűen, költség kímélően megoldották.

 


2020. június 21. vasárnap
László: klíma telepítés

Előzetes felmérés és tanácsadás után a megbeszélt időpontban a csapat időben, pontosan érkezett. Minden probléma nélkül precízen szakszerűen és gyorsan telepítették és üzemelték be a választott berendezést. A telepítés minimális kosszal, szennyeződéssel járt, takarítást részemről nem igazán igényelt utólag.


2020. május 22. péntek
Berki Dóra: tapasztalatok RCOOL klímával

Hála Ákosnak és csapatának, és az RCOOL klímáknak, olyan fűtésünk van, ami megbízható, fenntartása anyagilag nem megterhelő és kiszámítható. Mivel klíma készülék, nem sugározza, hanem fújja a meleg levegőt, de ez egyáltalán nem zavaró, kitapasztalható a terelő lapátok beállításának legoptimálisabb módja. Nem hangos, nyugodtan lehet mellette aludni, tévézni, pihenni. Nálunk 20 fokra van állítva a hőmérséklet és két RCOOL klíma kellemesen befűti a 70 m2-es házat, pedig be sincs szigetelve. Többször volt áramkimaradás, mégsem volt gond velük, szépen elindultak, tették a dolgukat, a nagy viharos szél fákat, oszlopokat döntött ki, de a klímák kültéri egységei bírták a gyűrődést. Egy hónapja minden nap leolvasom a mérőóra állását és kiszámolom a napi fogyasztást. Biztosan elmondhatom, hogy egy RCOOL klíma napi 450-600 forintból (kinti hőmérséklettől függően) úgy tud 22 fokot csinálni, hogy egyenletes meleget ad. És még nincs H-tarifás áramunk. Ha az is meg lesz hozzá, akkor könnyű kiszámolni, hogy nagyon nagyon megéri az árát. A fiúk precízen dolgoznak, a munkájuk minőségi munka, nincs ígérgetés, amikor mondják, akkor mennek és egy nap alatt beszerelnek és beüzemelnek több klímát is adott esetben. Munkájuk után eltakarítanak...... szóval csak ajánlani tudom Ákost és csapatát és a klímákat is. Minőségi készülék, minőségi munka, nagyon rendes csapat. Hálásan köszönöm nekik. :-)  


2020. február 16. vasárnap
 
Powered by Phoca Guestbook

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket hogy üzlethelyiséget nem tartunk fent, megrendeléseiket kizárólag emailben fogadjuk el. Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek addig, amíg a megrendeléseket írásos formában vissza nem igazoljuk.
Árak a készlet erejéig érvényesek és az árváltozás jogát mindenkor fenntartjuk. A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák az ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
A feltüntetett márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai, a készülékek könnyebb azonosíthatósága érdekében szerepeltetjük őket!