Személyre szabott ajánlatot szeretne?
Hívjon: +36 30 262 8669

Írjon: info@tiszaklima.hu

Innováció és szakértelem az Önök szolgálatában

Üzenet küldése
 


Vendég Szeged: visszajelzés

Több helyről kértem ajánlatot, de a Tisza Klíma Kft szakértelme és ajánlata tűnt kedvezőnek. Nem a legdrágább gépet akarták eladni, hanem a nekem legmegfelelőbbet. Szakszerű, tiszta, rendes munkát végeztek, dokumentáció is rendben volt. Ajánlom Őket másnak is.


2018. március 08. csütörtök
Kis-Lázár Imre: Klíma

Ismerősőm ajánlotta a céget, évek óta Ők járnak hozzánk karbantartani és Ők is szereltek nálunk. Korrekt cég, ajánlom mindenkinek aki igényes munkát szeretne. 


2017. augusztus 03. csütörtök
Vajda László: klíma beszerzés és beszerelés

A klíma beszerzése és szerelése pár nap alatt lezajlott. A készülékkel elégedettek vagyunk. Pár perc alatt lehűti a helyiséget. Köszönöm a segítségüket! Minden ismerősömnek ajánlom a szolgáltatásukat.


2016. december 07. szerda
István: szerelés

A szerelés precízen és gyorsan zajlott. Az ár korrekt. Megbízható, ajánlom mindenkinek!


2016. szeptember 16. péntek
Gácsi László: Klíma telepítés

Telefonos egyeztetés, majd a megbeszélt időpontban (percre pontosan!) megjelent Ákos, és a lakásunkon átbeszéltük, mi lenne a legpraktikusabb, és legköltséghatékonyabb megoldás a belső kétszintes lakás hűtésére. Korrekt, részletes árajánlat ímélben még aznap este. A telepítést 2 hétre rá tudta vállalni, ami teljesen elfogadható volt, szerencsére még inkább majdnem fűteni kellett, szóval nem voltunk elkésve. A megbeszélt időpontban megjelentek, tiszta, szakszerű munkavégzés, semmi rejtett költség, valamivel még az előzetes kalkulációnál is kedvezőbb ár. Számlák, garancialevél, magyar nyelvű használati utasítás. Tisztességes munka korrekt áron. Csak ajánlani tudom a Tisza Klímát.   


2016. április 25. hétfő
 
Powered by Phoca Guestbook

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket hogy üzlethelyiséget nem tartunk fent, megrendeléseiket kizárólag emailben fogadjuk el. Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek addig, amíg a megrendeléseket írásos formában vissza nem igazoljuk.
Árak a készlet erejéig érvényesek és az árváltozás jogát mindenkor fenntartjuk. A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák az ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
A feltüntetett márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai, a készülékek könnyebb azonosíthatósága érdekében szerepeltetjük őket!