Személyre szabott ajánlatot szeretne?
Hívjon: +36 30 262 8669

Írjon: info@tiszaklima.hu

Mert nálunk Ön a legfontosabb!

A napelem technológia egy rohamosan fejlődő iparággá nőtte ki magát. Szinte minden nagyobb városban található olyan vállalkozás ami Napelemes rendszerekkel foglalkozik. A médiában is sok információ lát napvilágot ezzel a témával kapcsolatban így mikor napelemes rendszert kívánunk telepíteni, számos kérdés fogalmazódik meg bennünk.

  • Milyen teljesítményű rendszer telepíthető nálam?
  • Mennyit fog termelni?
  • Mennyit fedez az áramszükségletemből?
  • Melyik a legjobb paneltípus?
  • Az Akciós napelem biztosan jobban megéri?
 
A fentebb említett kérdésekkel szinte kivétel nélkül mindenki szembesül a napelemes rendszer kiválasztása során. Mi segítünk a felmerülő kérdések megválaszolásában. Legyen szó Cég vagy magánszemélyekről mi kivétel nélkül állunk rendelkezésükre! Maximális áramtermelés vagy legalacsonyabb fajlagos Költség? Döntse el Ön! Ennek érdekében mi több változatos, személyre szabott rendszertervet készítünk az ön számára, amelyből tanácsadóink segítségével ki tudja választani az ön számára leginkább megfelelő rendszert! 

Amennyiben úgy dönt hogy a napsütés előnyeit ön is haszonra kívánja fordítani, egy személyes találkozó keretében díjmentesen felmérjük a telepítési helyszínt, és felveszünk minden olyan szükséges adatot, amely a rendszer pontos megtervezéséhez szükséges. A személyes találkozás egyben lehetőséget nyújt arra, is, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseire választ kapjon. Az egyedi tervezésnek és a márkafüggetlenségnek köszönhetően garantáljuk, hogy az ön igényeinek leginkább megfelelő rendszerek közül választhat. Személyre szabott ajánlat tartalmazni fogja az ön számára elérhető pályázati lehetőségeket is, melynek teljes körű elkészítésében szintén számíthat ránk. info@tiszaklima.hu

 

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket hogy üzlethelyiséget nem tartunk fent, megrendeléseiket kizárólag emailben fogadjuk el. Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek addig, amíg a megrendeléseket írásos formában vissza nem igazoljuk.
Árak a készlet erejéig érvényesek és az árváltozás jogát mindenkor fenntartjuk. A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák az ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
A feltüntetett márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai, a készülékek könnyebb azonosíthatósága érdekében szerepeltetjük őket!