Személyre szabott ajánlatot szeretne?
Hívjon: +36 30 262 8669

Írjon: info@tiszaklima.hu

Mert nálunk Ön a legfontosabb!

A Napból körülbelül 70-80 MW / m2 energia érkezik a földfelszínre. Az energiasűrűség a Föld atmoszférájának szélén átlagosan 1367 W / m2. Ez azt jelenti, hogy évenként megközelítőleg 219 milliárd GWh sugárzási energia éri el a földfelszínt, ami 2500-szorosa napjaink teljes energiaszükségletének. Hozzávetőleg háromórányi napsugárzás képes volna fedezni Földünk éves energiaszükségletét.

Magyarország éghajlati adottságai lehetővé teszik, hogy gazdaságosan hasznosíthassuk a napenergiát akár áram-termelésre is. Az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint (AZ 1971-2000. évek átlaga alapján), hazánk területén átlagban 1934 óra a tényleges évi napfénytartam, amely kevesebb, mint a fele a csillagászatilag lehetséges értéknek. Magyarországon a legnaposabb térség a Duna - Tisza közének Déli Fele 2000 óra fölötti évi napsütéssel, míg a legkevésbé napos területeink az Alpokalján és az ország észak-keleti régiójában találhatók.

Ennek ellenére ezt az energiaforrást jelenleg alig használjuk ki, pedig a napelemrendszerek alkalmazásának számos előnye van:

• Mindenki számára könnyen elérhető
• Telepítés után gondozást igényel ellenszavazat nélkül, további költsége nincs
• Jelentős mértékű villamos energia kiváltást tesz lehetővé
• Függetlenedés az áram áremelésektől

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket hogy üzlethelyiséget nem tartunk fent, megrendeléseiket kizárólag emailben fogadjuk el. Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek addig, amíg a megrendeléseket írásos formában vissza nem igazoljuk.
Árak a készlet erejéig érvényesek és az árváltozás jogát mindenkor fenntartjuk. A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák az ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
A feltüntetett márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai, a készülékek könnyebb azonosíthatósága érdekében szerepeltetjük őket!