Személyre szabott ajánlatot szeretne?
Hívjon: +36 30 262 8669

Írjon: info@tiszaklima.hu

Innováció és szakértelem az Önök szolgálatában
Szellőztető berendezéssel lakóépületek, irodák, nagyobb terek levegő cseréjét tudjuk megoldani ablak nyitogatása nélkül.  A bent elhasznált levegő a szellőztető rendszeren keresztül jut a külvilágba, s onnan pótolja a friss levegőt, melyet megszűrve a portól, pollenektől kerül vissza a lakóépületbe. Ennek köszönhetően folyamatosan friss levegőt tud biztosítani. Az elhasznált levegővel együtt a párától is megszabadulhatunk, így a nagy hőingadozások mellett sem fog kialakulni a penész a falakon.

Hővisszanyerő szellőztetés, ventilátor

A szellőztetés egy korszerűbb és energiatakarékosabb változata a hővisszanyerő szellőztető rendszer. Kiknek ajáljuk? Mindenkinek! Forgalmas út mellett lakik, és nem tudja kinyitni az ablakot a zaj és a por miatt, vagy allergiában szenved, illetve télen gyorsan lehűl, nyáron meg hamar felforrósodik a lakás az ablak nyitogatása mellett, akkor a hővisszanyerő szellőztető a tökéletes megoldás.
A benti levegőt kiszűri és helyébe egy kezelt, majdnem azonos hőmérsékletű levegőt fúj vissza a lakótérbe. Manapság kiemelt szerepet kap az energia megtakarítás. Az épületek nyílászáróit kicseréljük, a falakat leszigeteljük, hogy minél kevesebb hő távozzon, de ezzel megakadályozzuk a házak természetes lélegzését, a pára nem tud távozni és a hidegebb oldalon elkezd nedvesedni a fal. Ennek következtében előbb utóbb megjelenik a penész. A szellőztető berendezés folyamatos levegőcserét hajt végre, ez által mindig friss, megfelelő minőségű levegő jut az épületekbe és a szárazabb levegő mellett nem tud kialakulni a penész a falakon.   

Midea HRV Hővisszanyerős szellőztető rendszer.

A Midea keresztáramú hővisszanyerő segítségével a magas páratartalmú elhasznált levegő a szabadba vezetés előtt a hőjének jelentős részét átadja a beszívott friss, de hűs levegőnek. A Midea keresztáramú hővisszanyerővel való szellőztetéssel minimálisra csökkenthető a fűtési veszteség. Egy jól szigetelt épület rendszeres  szellőztetése, akár megduplázhatja a fűtési költséget. A Midea hővisszanyerős készülék alkalmazásával az épületben állandóan friss, tiszta, alacsony páratartalmú levegő van. Nem kell tartani sehol a páralecsapódás következtében kialakuló penészesedéstől.
 

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket hogy üzlethelyiséget nem tartunk fent, megrendeléseiket kizárólag emailben fogadjuk el. Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek addig, amíg a megrendeléseket írásos formában vissza nem igazoljuk.
Árak a készlet erejéig érvényesek és az árváltozás jogát mindenkor fenntartjuk. A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák az ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
A feltüntetett márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai, a készülékek könnyebb azonosíthatósága érdekében szerepeltetjük őket!