Személyre szabott ajánlatot szeretne?
Hívjon: +36 30 262 8669

Írjon: info@tiszaklima.hu

Mert nálunk Ön a legfontosabb!

Mit is takar az ingyenes felmérés, szaktanácsadás? 

tervezes
Ügyfeleink minőségi kiszolgálása érdekében ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk Szegeden és 30 km-es vonzáskörzetében. Egyéb településeken előre egyeztetett díjszabás szerint vállalunk helyszíni felmérést. Szakembereink, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, szaktudással, legfrissebb képesítéssel, rendelkeznek azért, hogy jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink igényeit figyelembe véve segítséget nyújtsanak a számukra leginkább megfelelő berendezések kiválasztásában és kivitelezésében. Tegyen próbára bennünket! 
  1. Keressen fel bennünket telefonon vagy emailben!
  2. Időpontot egyeztetünk és felkeressük!

 

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket hogy üzlethelyiséget nem tartunk fent, megrendeléseiket kizárólag emailben fogadjuk el. Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek addig, amíg a megrendeléseket írásos formában vissza nem igazoljuk.
Árak a készlet erejéig érvényesek és az árváltozás jogát mindenkor fenntartjuk. A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák az ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
A feltüntetett márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai, a készülékek könnyebb azonosíthatósága érdekében szerepeltetjük őket!