Személyre szabott ajánlatot szeretne?
Hívjon: +36 30 262 8669

Írjon: info@tiszaklima.hu

Innováció és szakértelem az Önök szolgálatában

A nyár szemet gyönyörködtető újdonságaa a Midea BLANC Snazzy Dizájn beltéri - Gyémánt dizájn kültéri - Minimális hangnyomás 19dB (A) - 1W -os fogyasztás készenlétben - "Eco Mode" gazdaságos funkció - Fagyvédelem funkció - Hűtőközeg szivárgás riasztás - Vészleállítás funkció - Korrózó elleni védelem... - Ezek a lenyűgöző funkciók az élvonalba emelik a gyártó új termékcsaládját!

 • Midea "Super Cool" - Hűs levegő egy szempillantás alatt!
 • Midea Blanc - Snazzy Dizájn - Hogy valóban a szoba éke legyen!
 • Midea Blanc - Gyémánt dizájn!
 • Midea "iECO" - És a fogyasztás a minimumra csökken
 • Midea "Gear" - Tegyen Ön is a klíma-változás ellen!
 • 3 "Blanc" funkció az Ön kényelméért!
 • Midea "Follow Me" - Az Ön -re szabott hőmérséklet
 • Midea - "Sweet Dreams" - Kényelmes alvás mód
 • Midea - Kettős szűrőrendszer
 • Automatikus tisztítás

Midea Blanc - Snazzy Dizájn - Hogy valóban a szoba éke legyen!

Az áramvonalas forma, mely lakásának ékítő dísze lehet - ötletét a Midea Blanc dizájnereinek a tenger hullámainak mozgása, és a légzést idéző könnyű szellő ihlette. A lágyan kerekített, hullámokat formázó ívek a légkondícionáló működése közben megnyugtatóan csendes, sima légmozgást eredményeznek.

Midea "Gear" - Tegyen Ön is a klíma-változás ellen!

Az exkluzív GEAR funkció lehetőséget ad a felhasználónak hogy a klasszikus, és néha bonyolult beállítások helyett csupán a klíma-berendezés teljesítményét szabályozza három szinten, 50, 75 illetve 100% -os teljesítménnyel. A Midea Gear funkciója felülírja a készülék egyéb beállításait, így amennyiben a beállított teljesítmény nem elegendő a kívánt hőmérséklet eléréséhez, akkor is a teljesítmény meghatározása marad érvényben.

Midea "Super Cool" - Hűs levegő egy szempillantás alatt!

Hűs, hűsebb - egy pillanat alatt! A "Super Cool" funkció igazi erőssége a Blanc klímaberendezésnek: A funkció egy gombnyomással maximalizálja a beltéri egység ventillátorának fordulatszámát, így növelve a levegő áramlását, mely lehetővé teszi hogy a készülék maximális gyorsasággal érje el az akár 17 celsius fokos hőmérsékletet.

 

Midea "iECO" - És a fogyasztás a minimumra csökken

Garantált megtakarítás akár 60% A Midea Blanc termékcsalád klímaberendezései rendelkeznek speciális "IECO" móddal, amely lehetővé teszi az elektromos energia akár 60% -os megtakarítását 8 óra alatt, a hagyományos módhoz képest.

3 "Blanc" funkció az Ön kényelméért!

Sshhhh - Csendes mód - kérem ne zavarjon! Egy gombnyomással elnémít minden hallható értesítést, kikapcsolja a kijelzőt, és csendes működésre optimalizálja a beltéri egység ventillátorát.

Midea "Follow Me" - Az Ön -re szabott hőmérséklet

Kövess -d! (A távszabályzót)! A klíma-berendezés a beszívott levegő hőmérséklete helyett a távszabályzó-ba épített hőérzékelőt tekinti referenciának. A Midea távvezérlője a funkció aktiválását követően 3 percenként továbbítja a mért hőmérséklet értékeit a beltéri egység számára. Tartsa maga mellett a távkapcsolót, így klímája képes követni környezetének hőmérsékletét. Amennyiben a légkondícionáló berendezés 7 percig nem kap adatokat, ez a funkció automatikusan kikapcsol.

Midea - "Sweet Dreams" - Kényelmes alvás mód

A "Sweet Dreams" mód a Midea alvásra optimalizált programja, amely 8 órán át biztosítja a komfortos pihenéshez szükséges hőmérsékletet az idő, és a klímaberendezés teljesítményének folyamatos változtatásával.

Midea - Kettős szűrőrendszer

A Midea dupla szűrőrendszere tisztább, lélegezhetőbb levegőhöz juttatja Önt. A hagyományos szűrőkkel összehasonlítva a midea nagy tisztaságú kettős szűrőrendszere 50% -kal több port, és 80% -kal több pollent szűr ki.Keressen fel bennünket. info@tiszaklima.hu 

 • Első szűrő A nagy sűrűségű szűrő kiszűri a port és a káros részecskéket a beltér levegőjéből.
 • Második szűrő A katalitikus szűrő elnyeli a káros ammónia ás formaldehid molekulákat, így szagtalanítva a beltér levegőjét.

Automatikus tisztítás

A klíma működési elvéből fakadóan hűtés üzemmódban a légkondícionáló hőcserélője hidegebb környezeténél, ezért e beltér levegőjének páratartalma itt kicsapódik, lehetővé téve gombák, baktériumok megtelepedését. Ha ez a funkció aktív (hűtés illetve párátlanítás) üzemmódban, a távirányítóval történő kikapcsolást követően a klímaberendezés leszárítja a hőcserélőt meghosszabítva annak élettartamát, egyben biztosítva egészséges működését.
 
 
 
 
 

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket hogy üzlethelyiséget nem tartunk fent, megrendeléseiket kizárólag emailben fogadjuk el. Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek addig, amíg a megrendeléseket írásos formában vissza nem igazoljuk.
Árak a készlet erejéig érvényesek és az árváltozás jogát mindenkor fenntartjuk. A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák az ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
A feltüntetett márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai, a készülékek könnyebb azonosíthatósága érdekében szerepeltetjük őket!