Személyre szabott ajánlatot szeretne?
Hívjon: +36 30 262 8669

Írjon: info@tiszaklima.hu

Innováció és szakértelem az Önök szolgálatában

Midea Mission 2015Számos újítás mellett a Midea cég gondolt a dizájn és tudás kapcsolatára. Új készülékükbe beépítették a wifi funkciót, ezzel lehetővé tették, hogy egy mobilalkalmazáson keresztül internetkapcsolattal bár honnan indítani és vezérelni tudjuk klímaberendezésünket. 2014-ben a SAMSUNG előrukkolt új modelljével, amiben alapáras volt a wifi modul. Természetesen ezt más gyártók sem hagyhatták figyelmen kívül. Nem telt el egy év sem és a Midea bejelentett egy új középkategóriás modellt ami felár nélküli wifi modullal van szerelve.

Napjainkban az internet és okostelefonok / tabletek világában lassan mindennapossá válik, hogy egy mobil alkalmazás segítségével a klímaberendezésünket távolról tudjuk majd vezérelni. Gondoljunk bele ez pár évvel ezelőtt még jövőnek tűnt, de ez így már Nem igaz, ez a jelen. A MIDEA Mission hamarosan elérhető lesz nálunk. Keressen fel bennünket. info@tiszaklima.hu 

 

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket hogy üzlethelyiséget nem tartunk fent, megrendeléseiket kizárólag emailben fogadjuk el. Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek addig, amíg a megrendeléseket írásos formában vissza nem igazoljuk.
Árak a készlet erejéig érvényesek és az árváltozás jogát mindenkor fenntartjuk. A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák az ÁFA-t és az újrahasznosítási díjat.
A feltüntetett márkanevek, logók és fantázia nevek bejegyzett cégek tulajdonai, a készülékek könnyebb azonosíthatósága érdekében szerepeltetjük őket!